Boligskandale i Norge. Saken endte med at parlamentssjefen trakk seg

norsk Politiet etterforskning av seks stortingsrepresentanter mistenkt for ulovlig bruk av statsbetalt overnatting. De skulle skjule at de hadde egne lokaler. Det er uklart om Hansen er en av dem, men Stortingets president sa til media at hun var «sikker».

I Norge parlamentarikere har rett til pendlerovernatting dersom de er folkeregistrert eller eier eiendom mer enn 40 km fra Stortinget. Hansen eier et hus i Skien ved Oslo, 29 km fra tinget. I dokumenter bekreftet politikeren at hun bor i Trondheim (490 km fra hovedstaden i Norge). Hun innrømmet at et rom i den byen hadde blitt leid av hennes lokale Arbeiderparti-politiker.

Hansen: Jeg misforsto reglene

Hansen forklarte i media at hun «misforsto regelverket», hun fortalte også om sin dårlige tilstand Helse. Jeg hadde tre store operasjoner, så jeg ble mer i Skien enn i Trondheim- hun oversatte.

Eva Kristin Hansen, 49 år har vært stortingsrepresentant siden 2005, og ble president for bare en måned siden etter innsettelsen av den nye lovgiveren. Tidligere var hun visepresident i kammeret. I forrige valgperiode, etter lignende anklager fra Kristdemokratenes president og minister for barn og familien sa opp Kjell Ingolf Ropstad. Selv om politikeren hadde et hus, var han fortsatt registrert hos foreldrene og brukte den offisielle leiligheten (PAP).

profitt /akl/

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *