Boligskandale i Norge. Saken endte med at parlamentssjefen trakk seg

norsk Politiet Han etterforsker seks stortingsmedlemmer mistenkt for ulovlig bruk av statsbetalte leiligheter. De skulle skjule at de hadde egne lokaler. Det er uklart om Hansen er en av dem, men Stortingets president sa til media at «hun er sikker på det».

I Norge parlamentarikere De har rett til befalingsleiligheter dersom de er folkeregistrert eller eier fast eiendom mer enn 40 km fra stortinget. Hansen er eier av huset i Skien ved Oslo, 29 km fra tinget. I dokumentene bekreftet politikeren at han bor i Trondheim (490 km fra hovedstaden i Norge). Som hun innrømmet, er et rom i denne byen leid av en lokal Arbeiderparti-politiker.

Hansen: Jeg misforsto reglene

Hansen i media forklarte at hun «misforsto reglene», hun viste også til den dårlige tilstanden Helse. Jeg hadde tre alvorlige operasjoner, derfor ble jeg mer i Skien enn i Trondheim. forklarte hun.

Eva Kristin Hansen, 49 år Han har vært stortingsrepresentant siden 2005, hvor han ble president for bare en måned siden etter innsettelsen av den nye lovgiveren. Tidligere var hun nestleder i huset. I forrige periode, etter lignende anklager fra stillingen som president for Kristdemokratene og ministeren for DS. barn Og familiene ble forlatt av Kjell Ingolf Ropstad. Til tross for hjemmet sitt, var politikeren fortsatt registrert hos foreldrene og okkuperte en profesjonell leilighet.(PAP)

fordel/acl/

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *