Arjen Kamphuis har vært savnet i Norge i to uker

Arjen Kamphuis (47) har vært savnet i to uker. Han skulle til Norge og skulle tilbake til Nederland rundt 20. august. Han kom imidlertid aldri på flyet. Da han ikke klarte å møte opp på jobb i Amsterdam, slo familie og venner alarm.

Vandring

Kamphuis ble sist sett i den norske byen Bodø. Dette stedet ligger i regionen Norge kjent som et turpunkt. Siden Kamphuis var en erfaren turgåer, mistenkte en venn av vennen at han hadde gått på fottur der. «Det er et kjent tursted med svært ulendt terreng Tidligere gikk han mye der,» sa kjæresten til ANP.

Norsk politi tilkalte en særnorsk enhet. Denne enheten etterforsker organisert kriminalitet og er utplassert til savnede personer. De skal nå også etterforske den savnede nederlenderen.

Cyberspesialist

Kamphuis er cyberspesialist og eier boken Informasjonssikkerhet for journalister skriving. I denne boken forklarer han journalister hvordan de kan beskytte kildene sine. Han jobbet også en tid for WikiLeaks.

Norsk politi legger foreløpig ikke til grunn at det er begått lovbrudd. Det nederlandske utenriksdepartementet er i kontakt med norske myndigheter. Departementet vil også holde familien til Kamphuis informert.

Fant du en feil? Send oss ​​en e-post. Vi er takknemlige for deg.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *