Frankrike desillusjonerte seg i semifinalen i EM for kvinner mot Norge

Les Bleues startet kampen med samme intensitet som de norske og ledet til og med noen ganger til scoringen (3., 25.), men klarte aldri å øke avstanden. Ballen gikk fra det ene målet til det andre, men uten å systematisk havne bak i nettet. Olivier Krumbholz sine spillere har faktisk ofte blitt beseiret av den utmerkede norske målvakten Silje Solberg. Til tross for denne fine første omgangen, returnerte Les Bleues til garderoben bak (12-11).

Andre periode startet ganske dårlig med en første uomsatt ballbesittelse som kom nordmennene til gode til å kjøre poenget hjem på kontringen. Franskmennene kom seg raskt ut av kampen med to advarsler, en første utelukkelse for Estelle Nze Minko (33.) før Océane Sercien-Ugolin (39.). Frankrike skremte seg med en mulig utvisning av Grace Zaadi for et skudd i hodet på den norske keeperen. Endelig etter flere utvekslinger og visninger er ikke franskmennene utelukket. Men det er imidlertid i dette øyeblikket kampen vil gå over til det nordiske landet.

Silje Solberg gjør sin ellevte redning i kampen foran Estelle Nze Minko. Det utnytter nordmennene til å holde seg fem poeng foran franskmennene. Forbløffet vil de blå ikke komme tilbake til scoringen og Norge vil rulle ut. For sin 500. kamp på benken vil Olivier Krumbholz tape 28-20 i semifinalen i EM 2022. De forsvarende mesterne blir med Danmark i finalen.