Skihopp WILLINGEN 5.02.2023 RESULTATER. Dawid Kubacki mister distanse. Hvor kan du se på TV og streame på nettet? Resultater, rapport

WILLINGEN hoppbakke. Helgen i Willingen viste at polakkene ikke er i høy og stabil form. Norge vant konkurransen blandet lag fredag. Lørdagens konkurranse ble vunnet av Norges Halvor Egner Granerud, med beste polak, Dawid Kubacki, på tredjeplassen. Søndag vant Granerud igjen og den beste av polakkene, Piotr Żyła, tok en sjuendeplass.

VM i Willingen 2023 (02/05/2023) Levde godt, andre dårlig. Granerud vant for fjerde gang på rad

Halvor Egner Granerud er uten sidestykke. Nordmannen vant søndagens konkurranse i Willingen med stor margin, hans fjerde seier på rad. Japanske Ryoyu Kobayashi ble nummer to og Norges Daniel Andre Tande tredje.

Den første serien var skuffende for polakkene. Dawid Kubacki gjorde et dårlig hopp og tok bare 20. plass. Bare Piotr Żyła gjorde det bra med 135,5 meter og ble nummer åtte. Avstanden til pallen var imidlertid betydelig siden den utgjorde 16,4 poeng. Bare Aleksander Zniszczol kvalifiserte seg til den andre serien.

Jakub Wolny og Paweł Wąsek avsluttet konkurransen i første runde. Kamil Stoch har ikke gjort en oppsiktsvekkende kvalifisering i det hele tatt, og prestasjonen hans blir dårligere fra konkurranse til konkurranse.