Nordmannen gir Galatasaray en seier på stoppetid over Molde når Champions League-gruppespillet nærmer seg

Helten i gjestelaget var nordmannen Frederik Midtsche, som fra tredje minutt av erstatningstid, etter Mauro Icardis pasning, viste seg ufeilbarlig foran mål under kontringen.

I kampens åttende minutt tok hjemmelaget ledelsen 1-0 etter corner, takket være en presis heading av Martin Ellingsen, men frem til pause klarte «Galatasaray» å ta ledelsen – i det 25. minutt, etter et direkte frispark fra Sergio Oliveira, ballen traff veggen skapt av nordmennene, endret flyretningen og landet i mål, men i kampens 29. minutt 2:1 scoret l argentinske Icardi med et suverent luftskudd , uten å stoppe ballen etter en pasning foran mål.

I starten av andre omgang sørget Christopher Haugen for 2:2 med et kraftig skudd fra kort hold. I oppfølgeren angrep hjemmelaget mye, men scoret ikke flere mål og gikk til slutt på et smertefullt nederlag.

Returkampen i Istanbul finner sted 29. august.

I nok en første kamp i sluttspillsrunden beseiret portugisiske «Braga» Athen «Panathinaikos» fra Hellas 2:1 (0:0) hjemme.

Avel Ruiz og Alvaro Djalo scoret for vinnerne i det 51. og 75. minutt, men Daniel Mansini tok et mål tilbake for gjestene i kompensasjonsperioden.

I en annen kamp i den avgjørende kvalifiseringsrunden kjempet «Maccabi» Haifa fra Israel til uavgjort 0:0 (0:0) med «Young Boys» fra Sveits.

Den andre etappen av disse duellene vil også finne sted 29. august, hvor vinnerne går videre til UEFA Champions League-gruppespillet i to kamper, mens taperne fortsetter europacupene i UEFA Europas gruppespill.