Fotball: helgen for de røde djevlene og kongoleserne i diasporaen i Europa (Albania, England, Frankrike, Israel, Italia, Norge og Romania)

Albania, 2e dag, 1D inndeling

Erkeengel Bintsouka kom inn på 70e minutt under Partizanis seier mot Skënderbeu Korçë (2-1).

England, 5e dag, 5e inndeling

Tilbudet Zanzala kom inn på 53e minutt under Fyldes 0-1-tap på Wealdstone.

Frankrike, 2e dag, 2e inndeling

Røde Stjerne slo Ajaccio (1-0). På Audonian-siden var Fred Dembi og Josué Escartin innbyttere. Visekapteinen for de røde djevlene i Kongo kom inn i det 18. minutte minutt, og erstattet den skadde Eickmayer. Den tidligere Brest-spilleren kom inn i det 87. minutte minutt.

I Ajaccios rekker spilte Jesah Mabepa Ayessa hele kampen i venstre aksial posisjon. Han ble advart i det 90. minutte+1 minutt.

For sin første sesongstart hadde Christopher Ibayi flere sjanser til å utligne, men manglet realisme: et langt skudd utenfor mål (12e min), skjøt nær stolpen på et hjørne (25)e), hodet ikke krysset ut av rammen (32e min).

Mindre synlig etter pause og byttet ut i det 72. minutte minutt.

Israel, 1D dag, 2e inndeling

Mavis Tchibota var ikke med i Hapoel Tel Aviv-troppen, slått i Rishon Lezion (1-2).

Italia, 2e dag, 1D inndeling

Antoine Makoumbou var ikke med i Cagliari-troppen, som ble uavgjort 1-1 av Como. Midtbanespilleren sliter med smerter i høyre lår.

Norge, 20e dag, 2e inndeling

Make-Preview Makosso, starteren, og Stark faller hjemme mot Raufoss (1-2).

Romania, 7e dag, 1D inndeling

Startspiller Ravy Tsouka Dozi ga assisten til lagets åpningsmål: mens nigerianske Ezekiel hadde ledet angrepet på høyresiden, ropte bakspilleren dypt og krysset perfekt til den andre stolpen for Van Durmen (22)e min).

UTA Arad slipper til slutt 1-1 uavgjort mot Farul Constanta.