ESBF har det kjempebra i Norge, og slo Molde-laget 41-29

Med Clarisse Mairot i prestisjeklassen som scoret 7 mål på 13 skudd, demonstrerte Besançon sin offensive effektivitet ved å slå nordmennene fra Molde Elite klart, med en score på 41 til 29. var Comtoises!

Vi var ikke i jentegarderoben i går kveld i Norge for å finne ut om de etter kampen klatret på bordene for å snu serviettene og skrek «Freed from Desire» av Gala, som bluesen i Qatar. Det kunne de, det er en ekte Molde-luft!

Vi kjente nordmennene, 5. i det nasjonale mesterskapet, mindre godt bevæpnet enn bisontinerne. Men vi var likevel forsiktige, for vi må alltid være på vakt mot en 5. plass i et norgesmesterskap i håndball.

Vi var til og med (litt) redde helt i starten av kampen, da Molde påførte ESBF en innledende 3-0. Men komtoisene la raskt hodet i stedet og armene i retning burene for å lenke målene. Første omgang vil ha vært ganske balansert siden det kun var tomålsledelse for makkerne til keeper Sakura Hauge, som vil ha holdt tilbake overgrepene til sine landsmenn meget godt. Den andre perioden vil ha sett ESBF kuttet Molde i norsk omelettstil, og vant med god margin 41 til 29.

Andre seier på to kamper for spillerne til Sébastien Mizoule som elsker disse europeiske spillene. Et godt tegn for resten av sesongen. Og det vil skje veldig raskt, siden det er laget som er kjent for å være det sterkeste i gruppen, tyskerne fra Borussia Dortmund, som ankommer Palais des Sports i Besançon neste lørdag. Ikke engang redd.