Det japanske fotballaget for kvinner går med selvtillit inn i kvartfinalen i verdenscupen. De lyseste øyeblikkene / Artikkel

Det japanske landslaget tok ledelsen i det 15. minutt, da Norges Ingrida Sirstad Engen uten hell sendte ballen i eget mål.

Japan – Norge 1:0

Etter bare fem minutter var det et godt øyeblikk for det norske landslaget, som ble forsiktig utnyttet av Guro Reiten til 1-1.

Japan – Norge 1:1

Det japanske landslaget kunne først ta ledelsen i andre omgang, da Risa Shimizu sendte ballen i motstanderens mål.

Japan – Norge 2:1

I det 81. minutt avsluttet Japan så og si alle Norges håp da Hinata Miyazawa sørget for 3-1.

Japan – Norge 3:1

Det japanske landslaget avsluttet gruppeturneringen som ledere av gruppe C, og klarte å beseire landslagene i Spania, Zambia og Costa Rica. I mellomtiden endte de norske damene på andreplass i gruppe A med én seier, ett tap og én uavgjort i løpet av turneringen.

Lørdag møttes Spania og Sveits også i 16-delsfinalen, hvor Spania slo ut motstanderne fra videre deltakelse i turneringen med poengsummen 5:1.