Utrolig bragd fra FC Lugano i Istanbul

Gleden til Lugano etter målet som ga dem seier.

28 år etter den historiske suksessen i San Siro mot Inter, har FC Lugano oppnådd en ny bragd på den europeiske scenen. Han vant 3-2 i Istanbul mot Besiktas etter å ha ligget under 2-0.

Ticinerne oppnådde et fabelaktig comeback med tre mål scoret i løpet av 9 minutter av Ignacio Aliseda (81.), Shkelqim Vladi (86.) og Eric Bailly (90.) mot leiren hans. Den ivorianske forsvarsspilleren dirigerte Anto Grgics skudd inn i sitt eget nett for å sikre scoringen i dette fantastiske møtet. Takket være denne suksessen deler FC Lugano ledelsen i gruppe D med FC Brugge, som vant 1-0 i Norge på Bodø/Glimt. De to lagene vil møte hverandre i løpet av de neste to dagene av denne gruppespillet.

Under 2-0 i det 52. minutt etter en dobbel fra Vincent Aboubakar, mannen som i fjor ga Kamerun seier mot Brasil i VM i Qatar, klarte FC Lugano fullt ut å utnytte en numerisk overlegenhet forårsaket av utvisningen av franske Valentin Rosier i det 61. minutt. Vinnertreningen til Mattia Croci Torti med introduksjonene til Aliseda og Vladi har selvfølgelig gitt resultater.

Lugano stjal absolutt ingenting fra Istanbul. Til tross for Aboubakars to suksesser, har Ticino-folket alltid trodd på stjernen deres. Drevet av en trener hvis enorme fordeler aldri vil bli glemt, har de demonstrert i flere måneder at de noen ganger er i stand til å velte fjell.