Les Bleues dominerer i Østerrike og forblir på toppen av gruppen i Nations League – LINFO.re

Etter å ha vunnet sin åpningskamp i Nations League mot Portugal, gjorde det franske kvinnelaget det igjen ved å slå Østerrike, til tross for at sistnevnte var rangert på 16. plass på FIFA-rankingen. Seieren ble oppnådd med en scoring på 1-0 tirsdag 26. september.

Seieren var preget av en kontrollert prestasjon, som falt sammen med den 500. kampen i kvinnelandslagets historie, selv om andre omgang hadde noen mer kompliserte øyeblikk. Møteforløpet spilte en avgjørende rolle. Wendie Renard utnyttet en grell feil av Arsenal-keeper Manuela Zinsberger ved å score med en heading fra et frispark fra Selma Bacha i det femte minuttet. Blues, frigjort fra start, var i stand til å distribuere spillet sitt ved å kontrollere ballbesittelsen og utnytte hele feltets bredde, som rapportert Frankrike info.

De franske spillerne viste ikke en perfekt prestasjon gjennom hele kampen. Men med denne andre seieren utvider laget ledet av Hervé Renard ledelsen i toppen av gruppe A2 og befinner seg i en gunstig posisjon før en kommende dobbeltkonfrontasjon mot Norge. Sistnevnte led et nederlag mot Portugal (3-2), mens disse to møtene vil finne sted om en måned.