Kort om sportsarrangementer, torsdag 23. februar kl. 17.00.

Her er et sammendrag av sportsnyhetene:

Svenske Jonna Sundlig og norske Johannes Klaebo vant den klassiske tekniske sprintfinalen i ski-VM i Planica, Slovenia. Izabela Marcisz og Weronika Kaleta og Kamil Bury ble eliminert i kvartfinalen, og Monika Skinder og Maciej Staręga og Sebastian Bryja klarte ikke å gjøre elimineringene.

xxx

På grunn av ryggsmerter vil ikke Dawid Kubacki være med på torsdagens treninger for skihoppere som deltar i ski-VM i Planica.

xxx

Amerikanske Cori «Coco» Gauff slo landsmannen Madison Keys 6:2, 7:5 og vil utfordre Iga Świątek i semifinalen i WTA 1000 hardcourt-turneringen i Dubai (premiepott på 2,8 millioner USD). Den polske lederen av verdensrangeringen av tennisspillere trengte ikke å gå ut på banen i kvartfinalen.

xxx

Seedet nummer én, Hubert Hurkacz kvalifiserte seg til kvartfinalen i den innendørs ATP-turneringen i Marseille (cagnotte på 707,5 tusen euro). I andre runde vant den polske tennisspilleren med sveitsiske Leandro Riedi 4:6, 6:3, 6:2. Neste rival blir svenske Mikael Ymer.

xxx

Signeringsseremonien av en felles erklæring fra polske idrettsforeninger om opprettholdelse av sportssanksjoner pålagt Russland og Hviterussland fant sted torsdag på museet for sport og turisme i Warszawa. Denne posisjonen ble støttet av sportsministrene fra Polen, Ukraina, Litauen, Tsjekkia og Slovakia til stede under seremonien.

xxx

Russiske fotballklubber vil fortsatt ikke kunne delta i konkurranser under regi av UEFA og FIFA, har en sveitsisk sivil domstol slått fast, og avviser den russiske sidens anke mot avgjørelsen fra voldgiftsdomstolen for sport (CAS).

xxx

Den colombianske rytteren Juan Sebastian Molano fra UAE Team Emirates-gruppen vant den fjerde etappen av UAE Tour-løpet i De forente arabiske emirater. EF Education-EasyPosts Łukasz Wiśniowski tok 22. plass. Belgieren Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) er fortsatt lederen.

xxx

New York Islanders vant sin tredje strake NHL-kamp med en 2-1 seier over Winnipeg Jets. Sveriges Simon Holmström scoret vinnermålet midtveis i tredje periode.

xxx

Kajetan Kajetanowicz (Skoda Fabia Rally2 Evo), den tredje føreren i verdensmesterskapet i WRC2-klassen i fjor, starter årets sesong med tredje runde i syklusen – Rally Mexico, som arrangeres 16. til 19. mars.