31. plass til Bendika i IBU Cup sprintkonkurranse

Raskest var Norges Juni Arnekleiva, som feilet på begge skuddene og tilbakela distansen på totalt 20 minutter og 52,2 sekunder. Hun ble fulgt av den japanske skiskytteren Fujuko Tachizaki på andreplass, 5,9 sekunder bak vinneren, mens tyske Selina Grothian ble nummer tre, 10,1 sekunder bak den norske representanten.

Bendika traff alle mål i den første skuddlinjen, men gjorde tre feil i den andre og endte ett minutt og 40,7 sekunder bak vinneren. Hun tok det 23. raskeste steget på banen.

I mellomtiden, i menns ti kilometer sprintkonkurranse, vant den norske utøveren Vebjørns Særum, som bare gjorde én feil på det første skuddet, kom i mål på 22 minutter og 16, 1 sekunder.

Andreplassen ble tatt av landsmannen Endre Stremsheim, som skjøt klart men 9,6 sekunder bak vinneren, mens de tre beste ble fullført av den svenske skiskytteren Anton Ivashon, som tapte 23 sekunder.

Den latviske skiskytteren Gints Lūsis var klar på det første skuddet, men gjorde to feil på den andre skuddlinjen og tapte tre minutter og 26,8 sekunder til vinneren ved målgang, og avsluttet konkurransen på 74. plass. Han tok det 76. raskeste steget på banen.