Rastorgujev tok 21. plass på PK-etappen i skiskyting og Misem tok 53. plass i jakten

Seieren ble tatt av norske Johannes Tingnes Bä, som ledet fra første til siste meter av distansen. Han gjorde to skuddfeil for å fullføre på 31 minutter, 24,4 sekunder.

Det var Beas sjette seier på rad i de individuelle disiplinene.

Rastorgujev skjøt rent på de to første skuddene, men bommet på det andre og det fjerde skuddet på det tredje skuddet, og målte ut to strafferunder. På det siste skuddet gjorde den latviske skiskytteren nok en feil og endte på 21. plass, og tapte tre minutter og 38,6 sekunder til vinneren.

Mise bommet et mål på det første skuddet, var nøyaktig i det andre, bommet to ganger i det tredje og bommet igjen i det fjerde og ble passert en runde og tok 53. plass.

Vinnerens landsmann, Sturla Holm Legrad, som skjøt alle 20 skivene og tapte 40,2 sekunder til vinneren, ble nummer to i Italia, mens den svenske skiskytteren Martin Ponciuloma endte på tredjeplass med to åpne skiver, og tapte 62, 1 sekunder mot Be.

Tyske Roman Räss tok fjerdeplassen, mens nordmennene Johannes Dahl og Vetle Shostads Kristiansens tok henholdsvis femte- og sjetteplassen.

Nordmennene Johannes Tingnes Be og Legreids leder jakten med henholdsvis 420 og 365 poeng, mens den eneste utøveren fra andre land blant de fem beste skiskytterne er franske Kentin Fillon Mayet, tredje med 220 poeng.

Med 32 poeng ligger Rastorgujev på 34. plass blant skiskyttere med 68 poeng.

I summen av alle disipliner fikk Johannes Tingnes Bä 1139 poeng, Lögreids fikk 920, og Kristiansen – 588 poeng.

176 poeng gir Rastorgujev 28. plassering.

Det ble tidligere rapportert at Rastorgujev fredag ​​vant en delt 21. plass på sprinten, Mise var på 47. plass og kvalifiserte seg til jakten for første gang med karrierens beste resultat, mens Renārs Birkentāls tok 75. plass. I liggende posisjon skjøt de tre latvierne feilfritt, men i det stående skuddet var det kun Mise som stengte alle skivene, mens Rastorgujevs og Birkenthals gjorde to feil hver.

Denne sesongen hadde Rastorgujev startet to ganger i jakten og endte begge gangene på 35. plass, uten å forbedre seg på den femte og 20. posisjonen som ble vunnet i sprinten.

Det har allerede blitt rapportert at lørdag, da latviske skiskyttere ikke deltok, feiret den tyske skiskytteren Denīze Hermane-Vika seier i kvinnenes ti kilometer forfølgelseskonkurranse, som slo italienske Liza Vitoc med 11 sekunder og svenske Elvīra Ēberja med 17,2 sekunder.

Søndag avsluttes verdenscupetappen med 4×6 kilometer lagstafett for kvinner og 4×7,5 kilometer lagstafett for menn. Deretter inkluderer den internasjonale skiskytterunionens kalender EM, som finner sted fra 23.-29. januar i Lenzerheide, Sveits.

Den syvende etappen i verdenscupen starter 6. februar på den tyske Oberhof-kretsen, mens den siste av de ti etappene i verdenscupen er planlagt til midten av mars i Oslo. Verdensmesterskapet arrangeres av Oberhof i Tyskland fra 6.-19. februar.